Половин мъж – половин жена: тъжната история на Боби Корк …От

...
Половин мъж –
половин жена: тъжната история на Боби Корк …От
Коментари Харесай

Половин мъж – половин жена: тъжната история на Боби Корк

Половин мъж – половин жена: тъжната история на Боби Корк …От средата на 19 век доникъде на 20 век, Цирк на уродите (Freak Show) е изключително известен в Европа и Северна Америка (HiddenTruth.site).В Съединени американски щати, най-известен бил циркът на Финеас Барнум, само че с изключение на него имало още десетки по-малки групи.Те пътували до градове и села, и показвали за пари брадати дами, сиамски близнаци, джуджета, „ живи скелети “ и други хора с необикновени физически увреждания.По-голямата част от тези хора били отхвърлени от обществото и отвън цирковата сцена били осмивани, преследвани и даже нападани. Много от тях, когато завършила кариерата им, преживявали дните си в беднотия.

 p1 4 - Половин мъж - половин жена: тъжната история на Боби Корк (18+)
Сред тях имало хора с доста необикновени деформации, само че един човек изпъквал изключително, по този начин нареченият „ половин мъж-половин жена “. Този човек се казвал Боби Корк. За физическата му особеност се знае доста малко.
Оцелели са единствено няколко фотоси, само че съгласно формалната информация, той е имал извънредно рядка трансджендърна дисторция на тялото – половината от тялото му е била физически развита като жена, а другата половина – като мъж.

 p2 4 - Половин мъж - половин жена: тъжната история на Боби Корк (18+)
Не се знае къде е роден Боби. Ясно е, че той стартира работа в дребен спектакъл в Ню Йорк през 1940 година, с номер, наименуван „ Робърт и Роберта “.Но, той не е преуспял особено. Тогава, доста артисти се представяли, облечени в женско-мъжки костюм, изпълнявайки ярко музикално-театрално зрелище. Освен това, най-често, с телата им всичко било наред. Те не били същински травестити, а играели единствено роля.Всичко било точно обратното за Боби. Той не бил изключително ослепителен артист, само че тялото му било истинска рядкост. Публиката, въпреки това, се нуждаела от блестящо шоу.Боби трябвало да напусне театъра и през идващите три години, той скитал тук и там, печелейки от тялото си, колкото можел. По-често, той просто си разрешавал да се снима гол за пари.На тези фотоси, ясно се вижда, че Боби даже е имал друга мускулатура на другите половини. Едната е имала мощни жилави мускули, а другата е по-гладка и с меки извивки.В средата на 40-те години, Боби Корк се включил към трупата на бездомните „ изроди “ и почнал да пътува с тях из страната, показвайки се на обществеността. Публиката била доста друга. Тялото му привличало както елементарни шегаджии, по този начин и хора с най-различни психологични мании.Те плащали пари на Боби да танцува пред тях, позволявайки си да го наскърбяват и да вършат разнообразни нецензурни неща.Четете още: Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)

 p3 - Половин мъж - половин жена: тъжната история на Боби Корк (18+)
Освен това, Боби имал освен мъжки и женски половини на тялото, само че имал мъжки и женски полови органи, което е рядко срещано измежду хермафродитите.От женската страна на тялото му, гърдата била добре развита. В по-късни години, мнозина се опитали да потвърдят, че Боби Корк е лъжец, и че женската му гърда не е същинска. Но, съвременниците на Корк уверявали, че всичко е естествено.В началото на 50-те години, когато оживелите от войната копнеели за разнородни занимания, макар и не най-приличните, Корк имал шанс да завоюва малко пари, което му позволило най-накрая да напусне цирка и да си откри друга работа.

 p4 1 - Половин мъж - половин жена: тъжната история на Боби Корк (18+)
Той решил да стане фотограф и работил най-вече с други полови “изроди ” – гейове и травестити, които в тези години обществото отхвърляло не по-малко както през 19-ти век.Корк придобил известна популярност и няколко негови фотоси даже били оповестени във вестниците. Но уви, тази популярност в последна сметка го унищожила.През 1954 година, по вестниците се появила дребна записка, че Боби Корк е умрял. Бил токсичен от храна в нюйоркско кафене.Според слуховете, локалните представители на Ку-клукс-клан (Ku Klux Klan) са забъркани в гибелта му, като смесили храната с отрова. Причината била, че Боби фотографирал чернокожи.Дали това е същинската причина за гибелта на Боби Корк не е потвърдено. Със сигурност е умрял от отравяне, само че за какво и от кого, остава мистерия …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР