Положението на главата по време на сън влияе на общата

...
Положението на главата по време на сън влияе на общата
Коментари Харесай

Благоприятни посоки за сън според фън шуй

 жена спи

Положението на главата по време на сън въздейства на общата сила на дома и на качеството на живот на жителите му. Преместете леглото на нужната страна и очаквайте промени!

Специалистите поучават: обърнете леглото по този начин, че главата да се намира в удобна посока. 

Благоприятните направления съгласно фън шуй

На север

Ако сте изтощени от безкрайни земетресения и неприятни „ изненади “, поставете леглото си с главата на север. Животът ви ще стане по-премерен и постоянен.

Тази посока би трябвало да се избира също, в случай че имате проблем със здравето. Съпрузите, спящи с главата на север, скоро усещат по-силна обвързаност един към различен и душевна непосредственост – изключително тези, които постоянно се карат и дълго не могат да се помирят.

А за тези, на които са им по душа честата промяна на събития и страсти (най-вече младежите), по-подходяща е друга посока.

На североизток

Най-добрият вид, в случай че би трябвало да възстановите запаса от душевни сили или сте претрупани от комплицирани житейски условия, намирайки се в меланхолия.

Тази посока може да ви помогне да се почувствате по-силни, уверени и да намерите верен излаз от затруднено състояние. Североизток подхожда и на хора, които мъчно взимат решения, съмняват се постоянно. Посоката е противопоказна при бодърствуване.

На изток 

Изберете тази посока, в случай че желаете да станете по-целеустремени и енергични. Тя ще повдигне тонуса ви и ще ви „ презареди батерията “, ще ви подари с воля за победа.

Също по този начин ще ви помогне да преодолеете страха и нерешителността във всяко начинание, изключително в случай че е обвързвано с връзката и дейните дейности.

На югоизток

Всички, които страдат от страхове и комплекси (вина, малоценност, взаимозависимост непознати отзиви и т.н.), съгласно учението фън шуй, би трябвало да спят с главата на югоизток.

Тази посока оказва помощ да се избавите от доста психически проблеми, да повишите самочувствието си, да придобиете убеденост и вътрешна мощ.

Но в някои случаи това състояние на главата може да донесе дискомфорт, по тази причина в случай че усетите засилено безпокойствие, пробвайте североизточна посока.

На юг

Оптимален избор, в случай че желаете да подобрите материалното си състояние. Но без усърдие от ваша страна надали ще станете милионер. Трудете се добросъвестно и финансовото ви благоденствие ще стигне върха.

Тази посока има „ противопоказания “: непотребна душевна ранимост, подозрителност и стресово положение. Освен това, за реализиране на задачите би трябвало да спите сами.

На югозапад

Ако не сте задоволително практични и усещате, че не ви стига житейски опит и бизнес прозорливост, поради което праавите досадни неточности, спете с главата на югозапад.

Също по този начин тази посока подобря връзките с близките (включително и с работния колектив) и реализира схващане в брака.

На запад

Тази посока на сън оказва помощ за откриване на креативния капацитет, по тази причина е удобна за хората на изкуството – музиканти, поети, художници и така нататък

Освен това силата на запада притегля любовта и покачва половата прелест. Да спиш с главата на запад е потребно за самотните хора търсещи втора половинка, и съпрузи, които желаят да усилят пристрастеността.

На северо-запад

Съмнявате се в силите си, не ви доближават качества на водач и твърдоглавие? Северозапад ще поправи ситуацията и ще се почувствате надалеч по-уверени, мощни, ще можете без боязън да взимате виновни решения.

Да спят с главата на северозапад се предлага и на възрастните хора – сънят става по-дълбок и разрешава по-добро възобновяване през нощта.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР