Полковник Диман ГеоргиевУкраинските служби за сигурност събират информация за опитите

...
Полковник Диман ГеоргиевУкраинските служби за сигурност събират информация за опитите
Коментари Харесай

Руски военни събират доказателства – кой им е наредил погроми, убийства и обстрел на цивилни

Полковник Диман Георгиев

Украинските служби за сигурност събират информация за опитите на съветските нашественици да прикрият присъединяване си в осъществяването на военни закононарушения против украинския народ. Информацията се набира от открити източници, от прехванати персонални диалози по мобилните средства и от средствата за връзка в съветската войска. Създадено е особено звено, което да обработва и систематизира тази информация. В допълнение на това, то има за задача да събира посредством разследващи и оперативни начини писмени

доказателства за съветските закононарушения

Руски водачи се пробват да се презастраховат при положение, че в избран миг съветското военно и политическо управление хвърли цялата виновност върху тях.
Екипажите на самолетите, които са обстрелвали мирни украински градове и села с ракети и са бомбардирали цивилни обекти, за всяване на гнет, към този момент са наясно, че в избран миг може да им бъде търсена наказателна отговорност. Затова водачите си вършат копия на бойните заповеди с изписаните в тях съответни координати, час и дата на издаване на заповедта и име на съответния пълководец, който я е издал. Те възнамеряват да предадат тези доказателства, в случай че бъдат изправени пред интернационален съд или на управлението на Руската федерация, при възможна промяна на политическата власт.
От друга страна, командирите от въздушно-космическите сили на терористичната страна се стараят

да унищожат доказателства

за присъединяване си в планирането на убийства измежду цивилното население на Украйна. Чрез подкупи и “връзки”, те се стремят да отстранен информацията за себе си от бойните заповеди и проектите за полети. Унищожават се документ, заличават се подписи. В новите заповеди не се вписват иманата на командирите, които са ги издали.

Но възмездието за мародерите следва!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР