Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) са едни от най-утвърдените криптовалути,

...
Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) са едни от най-утвърдените криптовалути,
Коментари Харесай

Предварителната продажба на Pushd прави революция в сектора на електронната търговия, а притежателите на Polkadot и Cosmos наблюдават

Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM) са едни от най-утвърдените криптовалути, като всяка от тях може да се похвали с голяма пазарна капитализация и профилирана потребителска база.

Но всеки крипто вложител знае, че най-големите облаги няма да бъдат открити в планове като Cosmos (ATOM) и Polkadot (DOT), които към този момент са достигнали исторически върхове. Вместо това те ще бъдат открити в планове с ниски пазарни капитализации или още по-добре – в планове, които занапред ще започват.



Точно тук се появява децентрализираният онлайн пазар Pushd (PUSHD). Pushd (PUSHD), който към този момент е привлякъл десетки регистрирани за предварителна продажба след стартирането си, в този момент се показва от крипто анализаторите като една от най-потенциалните капиталови благоприятни условия за 2024 година

Polkadot (DOT) продължава да разочарова

Polkadot (DOT), учредена от някогашния съосновател на Ethereum (ETH) Гавин Ууд, има впечатляваща пазарна капитализация от $9.2 милиарда все още на писане на публикацията. Но както и да е, нейният токен Polkadot (DOT) разочарова притежателите си със едва ценово деяние през 2024 година Polkadot (DOT) се търгува с 88% под най-високите си стойности за всички времена, като по време на пресата токенът сменя притежателя си на цена от $7.20.

Въпреки относително мощното показване през 2023 година след скока от $4.20 през януари до $8.20 през декември предходната година, е разбираемо за какво разочарованите притежатели на Polkadot (DOT) търсят другаде по-добра възвръщаемост на вложенията през 2024 година

Може ли Cosmos (ATOM) да придобие по-широка известност?

Cosmos (ATOM) се популяризира като “интернет на блокчейн ”, като се концентрира върху оперативната съгласуемост, свързваща разнообразни счетоводни книги под един хъб. Cosmos (ATOM) служи като негов роден токен, допускащ на потребителите да стейкват, да вземат участие в DeFi протоколи и да вземат участие в airdrop събития на Cosmos. Cosmo (ATOM) се търгува на цена от $10.10 все още на писане на публикацията, губейки 38.3% от цената си през последните 12 месеца или 80% под предходното си ATH от $45. Въпреки това, в случай че Cosmos (ATOM) успее да набере мощ през 2024 година, той може да изненада притежателите си с 2х до 3х облага до края на годината.

Pushd (PUSHD): През 2024 година

Pushd (PUSHD) трансформира електронната търговия и предефинира нейните благоприятни условия, като започва първия жизнерадостен децентрализиран онлайн пазар, който да се конкурира с колоси като Amazon. С сполучливата си предварителна продажба, която събра над 25,500 регистрирани и продължава да брои, познати крипто анализатори считат, че той може да разцъфне като един от най-хубавите нови планове на годината. Инвеститорите, взели участие в предварителната продажба се възползват от понижените цени за нейния токен Pushd (PUSHD), който понастоящем е в пети стадий, на цена от $0.094

Pushd (PUSHD) сплотява надеждните характерности на Web2 платформите с изтънчения щрих на функционалностите на Web3. Пазарът Pushd (PUSHD) ще включва P2P покупки и продажби с минимални такси, KYC и проблеми, свързани с стандартните платформи за електронна търговия. Инвеститорите от предварителната продажба на Pushd (PUSHD) ще имат право и на дял от приходите от таксите на платформата, което ще им разреши да получат въздържан приход единствено като имат токени Pushd (PUSHD). Всичко ще се ръководи от смарт контракти и всички депозити, тегления и заплащания ще бъдат незабавни.

И най-после, Pushd поставя доста старания, с цел да подсигурява заслужено пускане и сигурност на средствата на потребителите. Всички смарт контракти на плана са одитирани за оптималната сигурност, а блокирането на ликвидността на токените и платформата ще бъде заключена, с цел да се подсигурява, че екипът няма да се опита да измами потребителите и да подсигурява бъдещето на пазара на Pushd (PUSHD).

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на формалния им уеб страница .


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР