Полк. Диман ГеоргиевРуската армия няма нито подразделения на фронтовата линия,

...
Полк. Диман ГеоргиевРуската армия няма нито подразделения на фронтовата линия,
Коментари Харесай

Русия е безсилна на украинския фронт, подава само пушечно месо за отстрел

Полк. Диман Георгиев

Руската войска няма нито подразделения на фронтовата линия, нито запаси в дълбочина, които да и разрешат значителен пробив в украинската защита и съответното му развиване в хода на една сполучлива настъпателна интервенция.
Защо тогава военното командване продължава редовно да 

подава " пушечно месо "

 на добре ешелонираната и към този момент чудесно въоръжена с съвременни противотанкови средства, артилерия, леко и тежко стрелково оръжие украинска войска?

В самото начало " профилираната интервенция " беше планувана и изпълнена от съветските служби за сигурност, а не от военните. Вече има неоспорими данни, че полевите командири на най-високо равнище до последно не са знаели къде отиват. 
Бойните машини не са били готови за среща с съперник, огромна част от екипажите в никакъв случай не са стреляли на тактически учения с бойни стрелби с поверената им техника. 

Спомняте ли си " алеите на гибелта " със стотици унищожени танкове и бойни машини, плячка на дребни групи украински бранители от по 10-15 души.
В машините, вместо пакети с храна и аптечки, имаше парадни униформи за мечтания церемониал на успеха в Киев. 
На армията беше отредена второстепенната роля да бъде посрещана с цветя по улици и площади. Посрещнаха я с огън и жупел.
Въпреки разгрома, който съветската войска претърпя, макар, че Герасимов и Суровикин поеха командването на " интервенцията " (техните качества на общовойскови командири са прекомерно дискусионни), заповедите не престават да идват от Кремъл и от съветниците на пУтин, които са обикновенни второкласни ченгета. Заповеди, съдържащи менталните проблеми и илюзиите на пУтин и на сбърканите му доближени. 
Те тотално 

не схващат правилата, средствата и разпоредбите за водене на актуалната война

Не се вземат под внимание решаващи фактори като: 
- морал на подразделенията;
- логистика;
- връзки и ръководство на подразделенията на театъра на бойните действия;
- съдружници (ЕС, НАТО);
- стопанска система (ЕС, НАТО, свободния свят);
- действителната, а не декларативна поддръжка на нацията.

От неведение, боязън пред диктатора и от объркана визия за действителността, на руZките подразделения се слагат нереалистични и самоубийствени задания.
Всеки ден украинците унищожават най-малко един съветски батальон. Към сегашния миг над 90% от боеспособните съветски подразделения са в Украйна и

прогресивно губят бойни качества

Руският военнопромишлен комплекс няма потенциал да попълни и 20% от дневните загуби. 
Мобилизационните благоприятни условия на съветската войска са 120 000 за три месеца и то за подготовка на пушечно месо.
Всичко това, допълнено от идването в Украйна на големи количества ново, съвременно оръжие, приготвя изискванията за скорошно украинско нахлуване.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР