Полицията задържа 35-годишен мъж, който се барикадира в дома си

...
Полицията задържа 35-годишен мъж, който се барикадира в дома си
Коментари Харесай

Арестуван е мъж, който се барикадира в дома си и стреля по полицаи

Полицията задържа 35-годишен мъж, който се барикадира в дома си в тополовградското село Орешник и в продължение на 24 часа стрелял по силите на реда, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Вчера полицейски екип потърсил за информация по прокурорска кореспонденция мъжа, чието име е Иван Пачелиев, споделя бТВ. Той обаче отказал да излезе, заключил се в дома си, заплашил чиновниците на реда и разкрил пукотевица. 

Задържан през вчерашния ден към 18,30 след полицейска интервенция, в която са взели участие 80 служители на реда, измежду които спецчастите " Кобра " и Специализирания отряд с битка с тероризма. Пачелиев имал 3 законни оръжия.

Той е незает, само че преди няколко години е служих 5 година във Френския задграничен легион и имал положително военно образование. 

Пачелиев ще бъде упрекнат за възпрепятстване на органите на реда.

Днес стартира претършуване на парцела. Има подозрения, че мъжът е минирал двора си. При ареста си Пачелиев споделил на служителите на реда, че в парцела му ги чакат " изненади ".

Арестуваният е прекарал нощта в РУ-Харманли и през днешния ден ще бъде конвоиран до парцела за процесуално-следствени дейности.

Хората от селото познават Пачелиев като необикновен, само че не и нападателен човек. Бил дървосекач и поради това имал проблем с горските. По-рано бил разследван за убийството на кон, само че инспекцията е прекъсната. Това са единствените два случая, когато е влизал в полезрението на полицията, отбелязва бТВ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР