Полицията вече претърсва и Пернишка област за изчезналия Стоян Зайков

...
Полицията вече претърсва и Пернишка област за изчезналия Стоян Зайков
Коментари Харесай

Вече търсят убиеца от Костенец и край Перник

Полицията към този момент претърсва и Пернишка област за изчезналия Стоян Зайков от Костенец, заподозрян за убийството на някогашната си другарка, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Причина за това са подадени сигнали от област Перник.

43-годишният мъж е обвинен за убийството на някогашната си другарка - 38-годишната Милена Шишкова, от която има наследник. Вече седмица търсенето му удря на камък. Засега няма данни той да е напуснал страната.Тялото на Милена Шишкова беше намерено предишния петък на метри от вкъщи й в Костенец. Милена е била убита от упор. По неофициална информация първо е била пребита, а ръцете й са били вързани. Трупът й е открит, откакто сестра й, майка й и 15-годишният й наследник пристигнали в къщата, където видели кървави следи. Те алармирали в полицията и пристигналите криминалисти намерили тялото на отсрещната поляна.

Бащата на търсения Георги Зайков съобщи пред bTV, че той е последният човек, който синът му ще потърси. Двамата прекъснали връзките си преди 15 години. Бащата добави, че " с наслада " приканва сина си да се съобщи. 

Приятел на Стоян не има вяра, че той е протегнал ръка на някогашната си другарка. Оправдава бягството му със боязън, тъй като е престъпно проявен и осъждан. По думите на Ангел, Стоян Зайков няма и мобилен телефон. 

Хора в Костенец описват, че търсеният не за първи път се крие от полицията. Имало случай, при който Стоян стоял 24 часа в бидон в мазето на съсед, с цел да се скрие от служителите на реда. При различен случай полицията го търсила два месеца, а той се скрил на втория етаж в къщата на комшия. Мъжът даже не схванал за наличието му.

Стоян бил нарушител и познавал добре гората. По прякор е прочут като Чане. Твърди се, че е изтеглил всичките си спестявания от банката ден откакто е убита фризьорката Милена.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР