Полицията във Филаделфия застреля и уби заподозрян, за когото смятат,

...
Полицията във Филаделфия застреля и уби заподозрян, за когото смятат,
Коментари Харесай

Тийнейджър е прострелян смъртоносно от полицаи във Филаделфия

Полицията във Филаделфия простреля и умъртви обвинен, за който считат, че е младеж, във вторник вечерта. Твърди се, че той е стрелял по четирима служители на реда, оповестиха управляващите. CNN се обърна към полицейското ръководство на Филаделфия за повече информация. 

Инцидентът е станал около 19:20 часа. в Южна Филаделфия, където четирима служители на реда, облечени в цивилно облекло, са били в немаркирана кола за наблюдаване, сподели сержант от полицията на Филаделфия. 

Полицаите видели две момчета, които изглеждали като младежи на колела и забелязали едно от тях да държи револвер. Полицаите присъединили спешните светлини на колата си и излезли от транспортното средство, когато едно от момчетата стреляло по служителите на реда, сподели сержант Грип по време на конференция.

Куршумът минал през задното стъкло от страната на пасажера и се забил в облегалката за глава, добави Грип.
След като се разпознават като служители на реда, чиновниците слизат от колата, стрелят по хипотетичния стрелец и преследват младежите по улицата. Офицерите не били униформени, само че носели жилетки и значки на врата си, означи Грип.

„ В един миг мъжът беше ударен в гърдите, той хвърли оръжието си, падна на земята, чиновниците го подвигнаха, транспортираха го в болничното заведение. – сподели Грип.
Другото момче, разпознато от полицията като 17-годишно, не е ранено и е арестувано, оповестиха управляващите. Точната възраст на убитото момче не е избрана, сподели Грип, само че полицията счита, че е младеж и знае, че е малолетен.

Един от служителите на реда е бил ударен в окото със стъкло, когато патронът е влезнал в колата и е бил лекуван в болница, сподели той.
„ Имаме в действителност шанс, че сега нямаме съществено ранен или погубен офицер “, сподели Грип.
Двама от четиримата офицери стреляха с оръжията си по време на случая, изстрелвайки „ голям брой патрони “, изясни Грип. Те са били сложени на административно дежурство, защото чиновник на полицейското ръководство, взел участие в следствието на стрелбата, преглежда случая, сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР