Тайланд: Мъж е обвинен в побой на трите си деца до смърт

...
Полицията в Тайланд е обвинила мъж в побой до смърт
Коментари Харесай

Полицията в Тайланд е обвинила мъж в побой до смърт на двегодишната му дъщеря и двамата му малки сина .

Те подозират, че Songsak Songsaeng също е убил двама други малки синове от предишен брак.

Обвиненията следват откриването миналата седмица на тялото на двегодишно момиченце, заровено под пода в кухнята.

Полицията казва, че г-н Сонгсак твърди, че има анамнеза за психично заболяване - и че е убил децата си, защото не може да понася звука от плача им. p>

Съпругата му също е обвинена за смъртта на двегодишната им дъщеря. А бившата му съпруга е обвинена за смъртта на двете момчета. И тримата са арестувани. Г-н Сонгсак е женен четири пъти.

Полицията беше уведомена за първи път за възможен случай на домашно насилие в квартал Банг Кен в Банкок по-рано този месец.

Съседите на г-н Сонгсак съобщават, че двете му дъщери, на 12 и на 4 години, са били малтретирани физически. Полицията спаси двете дъщери, докато бяха вкъщи без родителите си.

12-годишното дете каза на полицията, че родителите им са били двегодишната й сестра , довело до нейната смърт. Тя също помогна на полицията да проследи тялото до мястото, където е било заровено под кухненски под в северозападен Тайланд миналата седмица.

Тайландка, обвинена в убийството на 12 приятели. Синът на испанския актьор се призна за виновен в убийството в Тайланд. Останките на изчезнал германец бяха намерени във фризер в Тайланд< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Тайландската полиция също е обвинила г-н Сонгсак в убийството на други двама сина, които е имал с третата си съпруга, след като ДНК-то му съвпадна с това на две бебета, чиито тела бяха открити преди 10 години.

Третата му съпруга беше казала, че той е убил четиримата им невръстни сина и посочи на полицията местоположения, където двама са били погребани.

Полицията смята, че другите двама може да са били заровени под район, където сега се намира бензиностанция.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР