Полицията в Силистра с благодарности на двама младежи за достойна

...
Полицията в Силистра с благодарности на двама младежи за достойна
Коментари Харесай

Добрият пример: Ученици намериха и върнаха портфейл с голяма сума пари

Полицията в Силистра с благодарности на двама младежи за почтена им постъпка, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 14 ноември към 14:30 часа - двамата възпитаници от IX „ б “ клас в ПГСУАУ „ Атанас Буров “- Павел Колев и Свилен Колев, намерили в санитарно помещение в търговски комплекс мъжки портфейл със забележителна парична сума в евро и друга валута, задгранични банкови карти и персонални документи.

Без да се двоумят, те се отправили към полицията и върнали откритото. Така два часа по-късно притежателят получил назад портфейла си.
 Министерство на вътрешните работи
Още същия ден той персонално се видя с двете момчета в Районното ръководство. Срещата бе в кабинета на основен контрольор Траян Петров, шеф на Районно управление-Силистра, който сърдечно ги поздрави за проявената благородна постъпка и за честността - качества, които могат да служат за образец.

С благодарствени писма до децата и до управлението на ПГСУАУ „ Атанас Буров “ шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Мартин Недялков също засвидетелства уважението си към достойното държание на двамата съученици.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР