Полицията в северозападния американски щат Орегон призова гражданите, притеснени от

...
Полицията в северозападния американски щат Орегон призова гражданите, притеснени от
Коментари Харесай

В САЩ звънят по спешния телефон за тоалетна хартия

Полицията в северозападния американски щат Орегон прикани жителите, обезпокоени от пандемията от ковид, да не се обаждат на номер 911 (телефонът за незабавни случаи на САЩ), в случай че останат без тоалетна хартия.
Новият ковид провокира паническо извършване на покупки в огромна част от Съединени американски щати и в чужбина, като продукти като дезинфектанти за ръце, минерална вода и тоалетна хартия, от време на време изчезват от рафтовете на супермаркетите.
" Трудно е да се повярва, че се постанова да насочваме такова изказване. Не се обаждайте на 911 единствено тъй като сте изчерпали тоалетна хартия ", написа полицейското ръководство в Нюпорт, Орегон във Facebook. " Ще оцелеете и без нашето подпомагане. "
Постът не показва какъв брой позвънявания са получени в полицията посредством незабавния номер поради тоалетна хартия, само че за сметка на това предлага редица други възможности - потребление на страници от каталога на близкия повсеместен магазин, домашен гъби и даже царевични кочани.
" Бъдете съобразителни. Бъдете търпеливи. Има дефицит на тоалетна хартия. Това също ще отмине ", приключва обявата. " Просто не се обаждайте на 911. Не можем да ви донесем тоалетна хартия ", съобщи Агенция Франс Прес, представени от БНГЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР