Полицията в Първомай залови пътен нарушител със 7 акта и

...
Полицията в Първомай залови пътен нарушител със 7 акта и
Коментари Харесай

След публикация в социалните мрежи: Заловиха пътен нарушител със 7 акта и 21 фиша на пътя Пловдив-Хасково

Полицията в Първомай залови пътен извършител със 7 акта и 21 фиша след обява във фейсбук. Публикувано е било видео, на което се вижда по какъв начин водачът прави няколко рискови маневри на основния път Пловдив-Хасково. 
Действията на чиновниците на реда последвали незабавно, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. 
Около 14.30 ч. водач споделил клип от видеорегистратора на своя автомобил, от който се вижда по какъв начин друга кола се движи с доста висока скорост на прав сектор сред Първомай и с. Бяла река. В даден миг въпросният автомобил стартира да изпреварва камион и за секунди се разминава с насрещно движещ се различен водач, преминавайки вляво по банкета. В по този начин създалата се обстановка вероятността от преден конфликт е била доста огромна, разясняват от полицията.
Три часа след обзор на фрагментите, служителите на реда от Първомай открили самоличността на водача, направил рисковата маневра. Той е 26-годишен локален гражданин, който има 7 акта и 21 фиша. Задържан е за 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР