Полицията в Невада потвърди, че е издала заповед за обиск

...
Полицията в Невада потвърди, че е издала заповед за обиск
Коментари Харесай

ВЪЗОБНОВЕНО: Разследването за убийството на Тупак Шакур започва отново

Полицията в Невада удостовери, че е издала заповед за обиск тази седмица по отношение на неразкритото ликвидиране на американския рапър Тупак Шакур, написа Би Би Си.

„ LVMPD може да удостовери, че е била връчена заповед за обиск в Хендерсън, Невада на 17 юли 2023 година, като част от настоящото следствие на убийството на Тупак Шакур “, се споделя в изказване на полицията в Лас Вегас.

Детективите направиха обиск в дом в Хендерсън, предградие на Лас Вегас, където Шакур беше убит през септември 1996 година

Столичната полиция в Лас Вегас не даде повече детайлности за издирването, базирайки се на продължаващото следствие на убийството му.

Няма осъществени арести и сега няма арестувани обвинени.

Домът, който беше претърсен, е на по-малко от 30 км от линията в Лас Вегас, където Шакур беше прострелян при пукотевица от кола.

Лейтенант от полицията в Лас Вегас, Джейсън Йохансон сподели пред Las Vegas Review Journal, че детективите още веднъж работят по неуредения случай.

„ Това е случай, който е останал забранен и се надяваме един ден да можем да променим това “, сподели той пред вестника.

Шакур, прочут като 2Pac, умира на 13 септември 1996 година, седмица откакто е прострелян четири пъти в колата си, до момента в който чака на червен светофар.

Изпълнителят на " California Love " с продадени повече от 75 милиона записи по целия свят, бе въведен в Залата на славата на рокендрола през 2017 г.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР