Полицията в Лас Вегас съобщи, че е арестувала мъж във

...
Полицията в Лас Вегас съобщи, че е арестувала мъж във
Коментари Харесай

Арестуваха мъж за стрелбата срещу Тупак Шакур след 27 години

Полицията в Лас Вегас заяви, че е арестувала мъж по отношение на убийството на рапъра Тупак Шакур преди близо три десетилетия, предава BBC.

Легендата на хип-хопа е прострелян четири пъти при пукотевица с кола в Лас Вегас през 1996 година Самоличността на килъра му към момента е мистерия.

В петък сутринта полицията в Лас Вегас е арестувала мъж във връзка със гибелта му, съгласно източници, говорили пред осведомителна организация АП.

Шакур е единствено на 25 години, когато умира.

Той умира на 13 септември 1996 година, седмица откакто е прострелян четири пъти в колата си, до момента в който чака на червен светофар.

В обособен репортаж ABC News се базира на почитан чиновник на правоохранителните органи, който удостоверява, че е задържан обвинен по отношение на убийството на Шакур и че обвиняванията ще бъдат оповестени в петък следобяд.

Развитието на обстановката идва, откакто през юли полицията в Лас Вегас претърси дома на хипотетичен член на тайфа за доказателства във връзка със гибелта на Шакур.

Смъртта на рапъра, един от най-прочутите в хип-хопа, въодушеви няколко документални кино лентата.

[gallery]13998[/gallery]

Шакур, чийто театрален псевдоним е 2Pac, издава дебютния си албум през 1991 година

Той продаде повече от 75 млн. плочи по целия свят, като се радваше на триумф в класациите с шлагери като California Love, All Eyez On Me и Changes.

Тази изключителна вест се актуализира и скоро ще бъдат оповестени спомагателни детайлности. Моля, опреснете страницата, с цел да видите най-пълната версия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР