Полицията в Бургас задържа за срок от 48 часа 58-годишния

...
Полицията в Бургас задържа за срок от 48 часа 58-годишния
Коментари Харесай

Задържаха директор за блудство с ученичка

Полицията в Бургас задържа за период от 48 часа 58-годишния Христо Радев. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Баща даде 700 лева откуп, избави щерка си от сводник

Защитата на Евстатиев: Момичето не е в тежко положение!

Делото против Евстатиев влиза в съда, напил момичето и я изнасилил

Той е упрекнат за това, че на 25 септември в с. Ново Паничарево, общ. Приморско, в постройката на ОУ „ Христо Ботев “, направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с малолетно момиче.

Това е станало посредством потребление на състояние на взаимозависимост като шеф на въпросното учебно заведение, в което потърпевшата е ученичка.

Предстои районната прокуратура в Бургас да внесе на следващия ден в съда искане за установяване на непрекъсната мярка „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

„ Флагман” написа за друга версия за станалото - съгласно нея шефът е бил обичай от бащата на момичето, което желал да го изключи от учебно заведение и по-късно натопен за блудството.

Христо Радев е на 58 години, преподавател по български и съветски език. Той е шеф на ОУ „ Христо Ботев “ от 1998 година. Съпругата му също работи в учебното заведение.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР