Полицията в Бургас е задържала 30-годишен ганайски гражданин, незаконно пребиваващ

...
Полицията в Бургас е задържала 30-годишен ганайски гражданин, незаконно пребиваващ
Коментари Харесай

Закопчаха издирван нелегален мигрант в Слънчев бряг

Полицията в Бургас е задържала 30-годишен ганайски жител, нелегално пребиваващ в България и разгласен за търсене. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас.

На 3 септември т.г. към 15.20 часа в региона пред постройка "Бисер " в Слънчев бряг, чиновници от Районно ръководство – Несебър направили инспекция на мъж на забележима възраст към 30 години, който показал документ за идентичност - регистрационна карта, издадена от Държавната организация за бежанците при Министерски съвет на 22-годишен нигерийски жител.

Констатирано е, че визията на мъжа не дава отговор на фотографията в документа, както и че периода на документа е удължен до 28 ноември 2020 година (изписано ръкописно с химикал без щемпел на способената институция - Държавна организация за бежанците при Министерски съвет, който да легитимира корекцията).

При осъществената спомагателна инспекция е открито, че показаната регистрационна карта е оповестена за недействителен от 1 юни т.г., заради изгубване или кражба. Проверяваният мъж е отведен в Районно ръководство – Несебър, където е арестуван за период до 24 часа.

От извършените взаимни оперативно-издирвателни мероприятия със чиновници от бранш "Миграция " при ОДМВР – Бургас, е установено, че арестувания мъж е 30-годишен ганайски жител, който е с отхвърлен статут на емигрант.

Същият е разгласен за общодържавно търсене, като нелегално пребиваващ в България с насилствена административна мярка - експулсиране. Мъжът е предаден на чиновници от бранш "Миграция " при ОДМВР – Бургас за осъществяване на насилствената административна мярка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР