Полицията в Бразилия разследва жестоко убийство на 9-годишно момченце. От

...
Полицията в Бразилия разследва жестоко убийство на 9-годишно момченце. От
Коментари Харесай

Майка-лесбийка закла сина си и му отряза пениса и тестисите, за да...

Полицията в Бразилия проверява грубо ликвидиране на 9-годишно момченце. От самото си раждане дребният Руан преживявал мъчения и то единствено, тъй като майка му ненавиждала неговия татко. Тя пренасяла възприятията си върху детето и го измъчвала по всевъзможен метод.

Росана и приятелката й Касила живеели на фамилни начала възпитавайки двете си деца от предходни връзки - момче и момиче.

Ненавиждайки обстоятелството, че Руан се родил момче, майка му решила да му смени пола и първо му отрязала пениса и тестисите.



"Нищо неприятно не направих, от самото начало внимавах да не се популяризира зараза, цялата процедура видях в интернет ", декларирала пред проверяващите дамата, написа Дейли Мейл. Но очевидно тъгите на момченцето при кастрирането не били задоволителни и мъченията продължавали.

За да отмъстят на татко му, майката и нейната другарка решили да убият детето. Руан бил погубен на 31 май, доктато спал. Аутопсията открила, че тялото било набодено 11 пъти, от които два - в сърцето.

Майката признала, че любовницата й държала момченцето с марля, напоена с ацетон, която притискала към носа му. Цялото ликвидиране било забелязано от момиченцето, което се събудило от шума. Именно нейните показания довели до разкриването на бруталното ликвидиране.

След като умъртвили детето, го пъхнали във фурната с концепцията да го възпламенят. Но миризмата от горящото телце била толкоз отвратителна, че извадили натрупа, насекли го на части и поставили останките в две раници и куфар.



Жените са упрекнати в изтезание и ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод. След ареста майката и любовницата са създали признания и разказали по какъв начин са създали всичко.

"Майката сподели, че момченцето било източникът на всичките й проблеми. Свързвала го с бащата, който се отнасял неприятно към нея. Затова решили да го убият и да стартират без него нов живот ", разкрива проверяващ от полицията в Бразилия.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР