Полицията в Ботевград евакуира единия от двата входа на 4-етажен

...
Полицията в Ботевград евакуира единия от двата входа на 4-етажен
Коментари Харесай

Извънредно от Ботевград! В евакуирания блок живее жената на убиеца на Пелов! Какво се случва?

Полицията в Ботевград изтегля единия от двата входа на 4-етажен жилищен блок на бул. “България” в града, написа " Труд ". Районът е наобиколен с полицейски ленти.

По първична информация, мястото е отцепено поради муниции.

В същото време обаче съгласно живеещи в блока тук е домът на брачната половинка на простреляния Марио Панчев и акцията е за търсене на оръжие и гърмежи. От полицията няма публична информация.


Снимки: " Труд "
Припомняме, че нощес в Ботевград бе избухнала престрелка. На място е бил погубен един мъж, а различен, с прострелни рани, е откаран в " Пирогов ". Участниците в са били двама - Владимир Пелов и Марио Панчев с прякор Големия, като първият е умрял на място. Полицията потегли по горещи следи, че Владимир Пелов се укрива в Ботевград още на 2-ри юни. Тогава маскирани служители на реда заградиха и нападнаха изоставена постройка на болница по сигнал, че Пелов се намира там, само че той по този начин и не бе открит. Владимир Пелов избяга от пандиза дружно с различен престъпник - Радослав Колев на 3 април. Измъкването им е безусловно като на кино. Двамата се доставят с оръжие, след което съумяват да стигнат до мястото за приемане на пратки и да избягат. На 17 май излиза наяве, че Владимир Пелов е написал писмо до президента, омбудсмана и няколко национални медии. В осем страници той разказва претекстовете си да избяга от пандиза. Твърди, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това го е провокирало да избяга. Разследващите, обаче, са уверени във виновността му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР