Полицията в Берлин е арестувала двама души за опит за

...
Полицията в Берлин е арестувала двама души за опит за
Коментари Харесай

Двама арестувани на концерт на Rammstein

Полицията в Берлин е арестувала двама души за опит за интервенция в озвучителната система по време на втория концерт на изпадналата в рецесия метъл група Rammstein в неделя вечерта на Олимпийския стадион в немската столица, предадават задграничните медии.

Трета жена, обвинена в присъединяване в случая, е съумяла да избяга от чиновниците на реда.

Инцидентът става на фона на митингите против осъществяванията на групата поради неотдавнашните обвинявания в полово принуждение, отправени против фронтмена Тил Линдеман.

Според говорителка на полицията охранители на събитието са забелязали тримата обвинени да бърникат в кабелните канали, водещи до високоговорителите наоколо до сцената.

По данни на полицията, изнесени през днешния ден, към момента не е ясно каква е била задачата на 36-годишния мъж и 24-годишната жена, предава Българска телеграфна агенция. И двамата са били изгонени от стадиона и освободени в очакване на следствие за опит за разваляне на имущество.

На въпрос по отношение на случая от бандата са отказали да дават повече информация.

Протести в събота посрещнаха първия от трите концерта на групата в Берлин, като деятели желаеха изявите й да бъдат неразрешени.

Охраната на концертите на Rammstein в немската столица беше засилена, като бяха включени както униформени, по този начин и цивилни чиновници по сигурността.

Няколко дами насочиха обвинявания против Тил Линдеман, включително за полови похищения на празненства след концерти, които музикантът отхвърля.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР