Полицията в Австралия откри 4-годишно момиченце, което изчезна преди 18

...
Полицията в Австралия откри 4-годишно момиченце, което изчезна преди 18
Коментари Харесай

Откриха невредимо 4-годишно дете след 18 дни в неизвестност в Австралия

Полицията в Австралия откри 4-годишно момиченце, което изчезна преди 18 дни от фамилната палатка в къмпинг на западното крайбрежие, съобщи Асошиейтед прес.

Полицията е разкрила дребната Клео Смит в къща в крайбрежния град Карнарвън. 36-годишен мъж е отведен в ареста след полицейска акция рано сутринта.

Детето към този момент се намира при майка си и при доведеният му татко. Остава неразбираемо дали премията от един милион австралийски $, препоръчана пет дни след изгубването на Клео, е отвела полицията до детето, добавя Българска телеграфна агенция.

Момиченцето изчезна на втория ден от фамилната отмора в къмпинг, намиращ се на към 75 км северно от град Карнарвън с население от 5000 поданици, където живее фамилията.

Клео и по-малката й сестричка спели в независимо поделение на палатката. Момиченцето изчезнало дружно със спалния чувал. Полицията подозираше, че е било отвлечено, защото ципът на палатката е бил вдигнат на височина, до която детето ни би могло да доближи.

Изчезването на детето развълнува цяла Австралия. Премиерът Скот Морисън благодари на полицията за откриването на Клео и за поддръжката за нейното семейство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР