Полицията успя да разпръсне протестиращите, изключително разочарование е, че протестираме

...
Полицията успя да разпръсне протестиращите, изключително разочарование е, че протестираме
Коментари Харесай

Терзиев за протеста: Изключително разочарование, че протестираме по такъв начин

Полицията съумя да разпръсне протестиращите, извънредно отчаяние е, че протестираме по подобен метод и си разрушавам града, съобщи пред публицисти кметът на София Васил Терзиев. На въпрос за какво е употребявано водно оръдие от полицията по време на митинга той отговори, че това е било по преценка на органите на реда, с цел да не станат по-големи безобразия, сподели столичният кмет. Той ревизира на място какви са вредите от митинга в центъра на столицата. Ранените при конфликтите са 14 души, измежду които има и футболни почитатели, и служители на реда.  На четирима служители на реда е оказана здравна помощ, стана ясно на брифинга.

Не одобрявам когато сме призовавали да има кротичък митинг, нещата да ескалират по този метод, съобщи Терзиев . Той увери, че до на следващия ден сутринта ще бъде възобновено движенето в София. 

При митинга е опожарена кола на Общинска полиция, по градския превоз няма нанесени вреди. Надявам се да има разсъдък и да не се вандалства в градския превоз, прикани Васил Терзиев. 

Не е методът да замерваш с камъни хората, които би трябвало да си свършат работата, сподели столичният кмет за нападнатите служители на реда. Тепърва ще се направи оглед на вредите, има изпочупени и опожарени кофи, разрушена настилка и колчета, добави Васил Терзиев. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР