Полицията търси помощ при идентифицирането на тялото на дете, намерено в река Герман

...
Полицията поиска помощ при идентифицирането на дете, за което се
Коментари Харесай

Полицията поиска помощ при идентифицирането на дете, за което се смята, че е на възраст от пет до шест години, чието тяло е намерено в река в Германия преди повече от година.

Тялото на момчето беше открито през май 2022 г. в провинция Бавария.

Международната полицейска агенция Интерпол съобщи, че е публикувала подробности за случая с надеждата да открие името на момчето и да установи "подозрителните обстоятелства около смъртта му".

"Някой някъде знае нещо за това момче", се казваше.

"Независимо дали е бил жертва на трафик, отвличане или насилие", секретарят на Интерпол - генерал Юрген Сток каза, че групата е решена да "хвърли светлина върху смъртта му".

Тази статия съдържа подробности, които някои читатели може да намерят тревожни.

Това е първият път, когато Интерпол стана публично достояние с така нареченото черно известие, търсещо информация за неидентифицирано тяло за дете.

Това бележи разширяване на забележителна кампания, стартирана от организацията през май, наречена операция „Идентифицирай ме“, която търси информация за 22 жени, убити в Европа, чиято самоличност никога не е била открита. обикновено се разпространяват само вътрешно сред мрежата от полицейски сили на Интерпол по целия свят.

Интерпол съобщи, че тялото на момчето е намерено увито във фолио в река Дунав, натежано с каменна плоча на 19 май 2022 г.

Като част от черното известие те са публикували реконструкция на лицето му.

Интерпол каза на BBC, че е " необичайно тялото на дете да остане неидентифицирано толкова дълго", и каза, че това предполага, че може да е дошъл от друга държава.

Членовете на обществеността бяха призовани да свържете се с германската полиция с информация.

От началото на операция „Идентифицирай ме“ през май полицията е получила повече от 500 сигнала за неидентифицирани жени, убити в Холандия, Белгия и Германия.

Това включва възможни имена на жертви и потенциални следи относно дрехите и бижутата, които жените са носили.

Кампанията беше предизвикана от неразкритото убийство на жена в Амстердам, чието тяло беше намерено в кошче за боклук в река през 1999 г.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР