Полицията ще бъде на стадион “Българска армия преди, по време

...
Полицията ще бъде на стадион “Българска армия преди, по време
Коментари Харесай

Полицията със строги мерки на днешния мач между ЦСКА - София и Локо

Полицията ще бъде на стадион “Българска войска ” преди, по време и след днешния дуел сред ЦСКА - София и Локомотив (Пловдив), написа “Тема спорт ”. Припомняме, че през есента, когато двата тима още веднъж се изправиха един против различен в Борисовата градина, тя бе оставена отвън оборудването, а с защитата бе ангажирана частна компания. Още преди първия съдийски сигнал обаче се стигна до напрежение сред двете недолюбващи се агитки. Привържениците на Локомотив предизвикаха почитателите в бранш А с обиди и хвърлени предмети, а от своя страна десетки почитатели на “червените ” от бранш Г нахлуха на пистата, прекосиха терена и стигнаха до бранша за посетители. Чак когато се стигна до меле сред двете агитки, полицията влезе на стадиона и потуши напрежението, което за наслада се размина без съществени последствия за здравето на участниците в него.
 ЦСКА - София и Локомотив (Пловдив) се изправят във край преди финала ЦСКА - София и Локомотив (Пловдив) се изправят във край преди финала
От „ Българска войска “ са взели ограничения това този път да не се случва. Полицията ще дава отговор за сигурността на последователите както отвън стадиона, по този начин и на трибуните. Припомняме, че през 2017 година почитатели на Локомотив Пловдив и ЦСКА - София се биха и на пистата на „ Лаута “, а баталните подиуми обиколиха целия свят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР