Полицията съобщи официално подробности за грабежа в Благоевград, за който

...
Полицията съобщи официално подробности за грабежа в Благоевград, за който
Коментари Харесай

Полицията официално за грабежа в Благоевград: Пострадалото семейство, нападнато от трима маскирани с полицейски якета, е настанено в болница

Полицията заяви публично детайлности за грабежа в Благоевград, за който ви информирахме рано през днешния ден. Ето какво споделят от ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград:

На 11. 03. 2024 година към 21:40 часа в 01 РУ-Благоевград е получен сигнал за това, че към 21:10 часа на същата дата три лица, които били облечени с тъмни облекла и маски на главите са влезнали в къща в местността “Проевски чифлик “, землище на гр. Благоевград и след потребление на физическа мощ /нанасяне на удари в региона на гърдите и телата/ са лишили от 67-годишна жена и 70-годишен мъж сумата от към 2 000 лв..
Пострадалите са превозени до ЦСМП-Благоевград, като след осъществен медицински обзор е открито, че мъжът е с разкъсно-контузна рана в региона на главата, а дамата е с отоци на едната ръка и единия крайник и разкъсно-контузни рани по главата. Настанени са за лекуване в МБАЛ-Благоевград без заплаха за живота.
За случая е известена РП-Благоевград и е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс. Работата продължава.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР