Полицията с първи подробности за показното убийство в София Сигнал

...
Полицията с първи подробности за показното убийство в София Сигнал
Коментари Харесай

Застреляният Георги Христов - Тинето бил осъждан за убийство...

Полицията с първи детайлности за показното ликвидиране в София

Сигнал за ликвидиране е получен на тел 112 за открито лице до фитнес центъра на " Герена ". Това стана ясно по време на ексклузивен брифинг на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Калоян Милтенов убийството в София. При идване на органите на реда е открит трупът на 44 годишен мъж.

Работата по случая продължава с целия запас на Министерство на вътрешните работи. По първична информация убитият е прочут на органите на Министерство на вътрешните работи ", обясниха на брифинга.



Присъда за ликвидиране е излежал Георги Христов - Тинето, убит тази заран до стадион " Герена " в София, написа " ".

Тинето е убит в главата, до момента в който е говорел по мобилния си телефон.

В предишното той е съден за обир, съпроводен с ликвидиране, станал на 18 февруари 2002 година в Харманли. Тогава Тинето и двама негови приятели - Мюмюн Мюмюн - Мечката и Георги Машев ограбват кола на шивашка компания и отмъкват 47 хиляди лв..

Христов стреля с револвер и убива счетоводителя, ранява още двама души и заобикаля, а през 2012 година е арестуван в Испания. Той е бил наказан на 14 години затвор, неотдавна е бил пуснат предварително за положително държание.

Христов беше разстрелян тази заран пред фитнеса на стадион " Георги Аспарухов ", а покрай мястото беше открита опожарена кола.

Пред публицисти шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов удостовери, че е подаден сигнал към 112 в 7:54 ч. пред фитнес центъра.

При идване на място нашите сили са открили, че се касае за лице, което най-вероятно е убито - 44-годишен мъж, сподели той.

По първична информация той е бил прострелян, изясни Милтенов. Той не можа да даде повече информация за простреляното лице, само че удостовери, че е прочут на полицията с голям брой престъпни прояви.

Милтенов не можа да удостовери и дали убитият е открит с плик на главата, каквато информация излезе. На въпрос дали колата, която е открита опожарена, е обвързвана с убийството, той сподели: Най-вероятно да.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР