Полицията разкри и арестува извършителите на нагла кражба с пловдивско

...
Полицията разкри и арестува извършителите на нагла кражба с пловдивско
Коментари Харесай

Арестуваха четирима мъже, ограбили и ударили пенсионер от пловдивско село

Полицията разкри и арестува причинителите на нагла кражба с пловдивско село. Мъжете, на възраст от 19 до 46 години, са били арестувани с полицейска заповед. От тях са конфискувани и откраднатите движимости.  
Прочетете още
Незабавни дейности са били подхванати по сигнал, получен на тел. 112 към 23 ч. на 4 март от самия пострадал - 74-годишен гражданин на село Триводици. Той разказал, че излизайки на двора си, с цел да ревизира за какво кучетата му лаят толкоз дълготрайно, заварил няколко непознати мъже. Единият от тях се насочил към домакина, блъснал го в лицето и му изискал пари. Пенсионерът обаче оказал опозиция и съумял да прогони нападателите от парцела си. Впоследствие открил, че му липсва ръчна количка с към 170 метра меден проводник. На потърпевшия е оказана здравна помощ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в РУ-Стамболийски, а в оперативните и издирвателни дейности се присъединили и чиновници от  отдел „ Криминална полиция ” и бранш „ Специализирани полицейски сили ”. Работата по документиране на досъдебното произвеждане продължава под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.

За по-малко от денонощие проверяващите влезнали в дирите на четиримата причинители. Те се оказали от същото село.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР