Полицията продължава разследването на пожара, който избухна на зеленчуковата борса

...
Полицията продължава разследването на пожара, който избухна на зеленчуковата борса
Коментари Харесай

Умишлен палеж е една от основните версии за пожара на борсата в Кърналово

Полицията продължава следствието на пожара, който избухна на зеленчуковата борса в село Кърналово. Една от главните версии е тенденциозен палеж.

Според някои от нaемателите става дума за неприятно стопанисване от страна на притежателя. Пожарът породи нощес, като това е трети сходен случай в границите на две години.
Пожар избухна в зеленчуковата борса край Петрич
Пожар избухна довечера в зеленчуковата борса край петричкото село Кърналово. Няма данни за потърпевши хора, предава Нова телевизия....
Прочети повече
За към два часа и половина пожарните екипи са съумели да овладеят огъня, само че вредите са за десетки хиляди левове. Изгорели са 12 кафези, 8 от които - цялостни със стока. Освен плодове и зеленчуци, са изгорели и мотокари в халетата. Пожарът е обхванал общо 1000 квадратни метра повърхност.Някои от хората, които заплащат наем и чиито халета са потърпевши, обявиха, че ще търсят правата си по правосъден път, с цел да бъдат обезщетени. Тази заран притежателите към този момент започнаха почистване на изгорелите площи, а аргументите за пожара занапред ще се прецизират.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР