Полицията преследва мъж, заподозрян в изнасилване на две различни жени

...
Полицията преследва мъж, заподозрян в изнасилване на две различни жени
Коментари Харесай

Сериен изнасилвач в Лондон нападна две жени с четири години разлика, докато ченгетата казват, че повече жертви са „много вероятни“

Полицията преследва мъж, обвинен в обезчестяване на две разнообразни дами с четири години разлика, счита, че е „ доста евентуално “ той да е направил още офанзиви.

И двата случая се случиха в Лондон. Първият се случи малко преди 3 часа сутринта на 5 май 2018 година покрай The Strand, Уестминстър, след което E-fit на обвинения беше освободен от столичната полиция. Друга жертва беше изнасилена в ранните часове на 10 декември 2022 година в Шордич.

Първоначално те бяха третирани като обособени закононарушения, само че криминалистическата работа на детективите откри, че еднакъв неидентифициран мъж е виновен и за двете офанзиви.

След втората офанзива полицията пусна изображение от камера за видеонаблюдение на човек, с който желаят да приказват по отношение на следствието. Днес детективите пуснаха и фрагменти, съпътстващи изображението.

Детектив контрольор Крис Хийткоут от Скотланд Ярд сподели: „ Като се има поради четиригодишната разлика, би трябвало да приемем, че е доста евентуално заподоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР