Полицията откри марихуана в дома на 74-годишна жена от с.Черноземен,

...
Полицията откри марихуана в дома на 74-годишна жена от с.Черноземен,
Коментари Харесай

Полицията откри марихуана в дома на 74-годишна баба от с.Черноземен

Полицията откри марихуана в дома на 74-годишна жена от с.Черноземен, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Високорисковото наркотично вещество и стъклени съдове с друга съдържимост,пълни със зелено-кафява течност, са открити в дома на старата жена при взаимна акция на чиновници на районното ръководство в Хисаря, икономическа полиция и организацията за сигурност на храните.

Хванаха 85 и 81-годишни баби с марихуана

Проверките са по отношение на определяне на извършители, извършващи нерегламентирана комерсиална активност - произвеждане на конопено масло.

В парцела на дамата са открити и конфискувани пликове с коноп, две машини за сплескване на семена, стъклени съдове със зелено-кафява течност, някои от които с надпис "конопено кюспе за мас ".

Експертната информация е посочила, че откритото високорисково вещество е над кг и половина суха марихуана и близо 3 кг прахообразно вещество. Съдържанието в останалите конфискувани обекти предстои на в допълнение проучване посредством назначение на химическа експертиза.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР