Полицията на САЩ е поискала от португалския футболист Кристиано Роналдо

...
Полицията на САЩ е поискала от португалския футболист Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Катрин Майорга шантажира Роналдо и с ДНК проба

Полицията на Съединени американски щати е поискала от португалския футболист Кристиано Роналдо да даде ДНК проба по отношение на следствие по изказванията на жена от щата Невада, че е била изнасилена от него в хотел в Лас Вегас през 2009 година, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на юриста на Роналдо Питър Кристиянсен.

" Господин Роналдо постоянно е твърдял, че случилото се през 2009 година в Лас Вегас е било по взаимно единодушие, тъй че не е изненадващо, че ще бъде показана ДНК проба, нито че полицията ще насочи такова доста общоприетоо искане като част от следствието ", сподели юристът на Роналдо.

Обвинителката на Роналдо - Катрин Майорга, е някогашен модел и учителка. Тя твърди, че Роналдо я насилил и след това тя получила 375 000 $, с цел да пази случилото се в загадка.

Първоначалното полицейско следствие в Съединени американски щати завърши през 2009 година, когато Майорга не показала името на насилника си. Разследването обаче бе възобновено по искане на Майорга предишния август. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР