Полицията на Испания задържа в Аликанте мъж, който разпространил в

...
Полицията на Испания задържа в Аликанте мъж, който разпространил в
Коментари Харесай

Испанската полиция арестува мним агент на Интерпол

Полицията на Испания задържа в Аликанте мъж, който популяризирал в порносайтове фотосите на стотици дами без тяхното единодушие.
При персоналните си контакти той се представял за сътрудник на, с цел да разгласява фотоси със полов темперамент на дами, с които се е запознавал в уеб сайтове за запознанства, написаха от полицията в акаунта си в Туитър.
Арестуваният е мъж на 33 година, по народност испанец, заяви уеб сайтът „ а24 ”.
Заподозреният е намирал фотоси на дами в уеб сайтове за запознанства и ги е разгласил дружно с контактите им в порносайтове. След това се свързвал с дамите и, представяйки се за сътрудник на Интерпол, им съобщавал, че фотосите им са оповестени от „ задгранична мафия ”, че те са в заплаха и им определял персонални срещи за „ даване на по-подробна информация ”.
 Как пандемията подтиква киберпрестъпността Как пандемията подтиква киберпрестъпността
Пандемията на ковид провокира освен стопански спад, само че и внезапно увеличение на киберпрестъпната интензивност, което евентуално щ...
Едната от дамите се съгласила на персонална среща. Мъжът я убедил да си направи интимни фотоси, с цел да ”провери дали няма особени белези и да се увери, че фотосите в интернет са нейни ”. Жертвата се съгласила, смятайки, че си има работа с представител на правоохранителните органи. По-късно обвиненият почнал да ѝ звъни и да я заплашва, че ще изпрати тези фотоси на свои познати, като упорствал за нови срещи и още фотоси.
Друга жена, която също получила сходно „ неустоимо ” предложение, потърсила съдействието на полицията.
В хода на следствието силите на реда разкрили 1 200 фотоси на 700 дами, някои от които с много съкровен темперамент.
По време на обиска в жилището на обвинения са открити твърди дискове, телефони и компютри, видеозаписи на жертвите, както и подправени документи на Интерпол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР