Полицията на Хонконг съобщи, че жена, за която се смята,

...
Полицията на Хонконг съобщи, че жена, за която се смята,
Коментари Харесай

Нови разкрития за бруталното убийство на модела Аби Чой

Полицията на Хонконг заяви, че жена, за която се счита, че е помогнала на един от обвинените в убийството на модела Аби Чой, е задържана от управляващите в континентален Китай, заяви АП, представена от Българска телеграфна агенция.

С ареста на 29-годишната жена броят на хипотетичните забъркани в тази ситуация стана седем .

Полицията подозира, че тя е помогнала на различен обвинен и по-късно е избягала в континентален Китай. Хонконгските управляващи посрещнаха дамата в пристанището на Шънчжън във вторник.

Ужасяващото ликвидиране на 28-годишната Аби Чой озадачи жителите на Хонконг и континентален Китай ,

защото градът е прочут с ниското равнище на насилствена престъпност.

Миналата седмица бяха задържани някогашният брачен партньор на Чой

– Алекс Куан, татко му Куан Кау и брат му Антъни Куан, откакто полицията откри елементи от тялото на Чой в къща в предградие на Хонконг, наета от Куан Кау. Джени Ли, майката на Алекс Куан, беше упрекната във възпрепятстване на правораздаването. И четиримата са арестувани в ареста без право на гаранция.

The ex-husband and former in-laws of slain Hong Kong model and influencer Abby Choi appeared in court on a joint murder charge after police found her body parts in a refrigerator.
— The Associated Press (@AP)
Полицията арестува още двама души, които също са евентуално забъркани.

Аби Чой, модел с над 100 000 почитатели в Инстаграм, изчезна на 21-и февруари, съгласно отчет, подаден по-късно в полицията на Хонконг.

Според полицията починалата Чой е водила разногласия с някогашния си брачен партньор и фамилията му, отнасящи се до десетки милиони хонконгски долари ,

свързани с недоволството на „ някои хора “ от метода, по който Чой ръководи акциите си.

Случаят е един от най-стряскащите в Хонконг – град, прочут с дребен брой насилствени закононарушения .

Предишният случай на сходен тип свирепост беше преди 10 години, когато мъж умъртви родителите си, като след това главите им бяха открити в хладилници. Друг прочут случай е този от 1999 година, когато жена бива отвлечена и измъчвана от проведена незаконна група, преди да бъде убита. Черепът на жертвата е открит в кукла „ Хелоу, Кити “.

Чой беше в неопределеност в продължение на няколко дни, преди полицията да открие разчлененото ѝ тяло в ледник в дома ѝ в предградие на Хонконг. Властите откриха череп на млада жена, който се счита за този на Чой, в една от иззетите тенджери от къщата на починалия модел. Длъжностни лица считат, че дупката, открита в задната му част, е мястото на съдбовния удар.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР