Полицията излезе с подробности за трагичния инцидент снощи, при който

...
Полицията излезе с подробности за трагичния инцидент снощи, при който
Коментари Харесай

Вижте кой е загиналият в среднощната катастрофа в Д-р Йосифово

Полицията излезе с детайлности за трагичния случай нощес, при който кола падна от мост в Монтанско. BulNews.bg заяви, че при злополуката е умрял възрастният водач на колата, а фамилията му оживяло по знамение. 
Починалият е 73-годишният Ангел А. от Видин. Той карал джип „ БМВ “, в който пътувало фамилията на сина му. Те се прибирали от Съединени американски щати, където живеят, към родния Видин. По пътя обаче се разиграла нещастието. 

``
реклама

Към 21.30 часа колата предходна по моста, който е в ремонт и няма защитни ограждения. Възрастният водач изгубил надзор над кормилото и джипът паднал в реката. Дядото умрял на място, а фамилията е откарано в болница. 48-годишният наследник на жертвата Пламен е с комоцио, 37-годишната му брачна половинка Надя има два счупени шийни прешлена, а 9-годишната им дъщеричка също е с мозъчно разтърсване. 
Разследването досега демонстрира, че тримата оживели са съумели да се освободят от коланите и да излязат от реката. Ангел обаче бил с тежка контузия на ръката, не съумял да се откопчае и се удавил.
Според кмета на Д-р Йосифово Огнян Митев най-вероятната причина за злополуката е неспазване на предупредителните знаци, които били сложени най-малко на 10 места преди моста. Дали това в действителност е по този начин или повода за тежкото произшествие е друга, следва да бъде открито.
В нощта против събота на същото място в реката паднал велосипедист. Тогава 50-годишният мъж от селото се спускал по стръмната част на пътя, не съумял да спре и заради неналичието на защитно уреди паднал във водата. Той се отървал без съществени пострадвания и е изваден от реката от екип на пожарната.
Мостът е част от една от най-натоварените пътни прави  в общината  по трасето Монтана – Видин.  Ремонтът му стартира след дълги настоявания и митинги от жителите на Д-р Йосифово.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР