Полицията издирва родителите на бебе, което е намерено днес в

...
Полицията издирва родителите на бебе, което е намерено днес в
Коментари Харесай

Полицията издирва родителите на бебе, намерено в столичния квартал "Младост 1"

Полицията търси родителите на бебе, което е открито през днешния ден в столичния квартал " Младост 1 ". Момченцето е на забележима възраст 4-5 месеца, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Сигнал за оставено без контрол бебе на детската площадка наоколо до бл.20 в столичния квартал " Младост 1 " е получен на телефон 112 в 14:25 часа. Гражданка съобщила, че чула нескончаем мощен рев и намерила бебето, което било в детско столче, с бебешко шише вода и пакет с детски храни.

На място незабавно са изпратени полицейски патрул и екип на Спешна помощ. Лекарите са открили положително общо положение на детето. Те ще го настанят в неонатологията на " Специализирана болница за интензивно лекуване по детски заболявания - проф. доктор Иван Митев ". Полицейските чиновници вършат оглед на мястото, където е открито бебето и разпитват очевидци.

" Умоляват се всички, които имат информация за детето или неговите родители, да алармират на тел. 112 или в най-близкото районно ръководство. Анонимността им е обезпечена ", се споделя в известието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР