Полицията издирва 21-годишен мъж за жестокото убийство на 7-годишно момиче.

...
Полицията издирва 21-годишен мъж за жестокото убийство на 7-годишно момиче.
Коментари Харесай

Ето го издирваният от полицията Мартин Трифонов, заподозрян в убийството на малката Криси снощи

Полицията търси 21-годишен мъж за жестокото ликвидиране на 7-годишно момиче. Тежкото закононарушение е станало в четвъртък вечерта в сливенското село Сотиря.  Детето е било  изнасилено и пребито до гибел.  Намерено е в дере в селото. 

Силите на реда  търсят хипотетичния причинител по земя и по въздух .

Предполага се, че обвиненият се укрива в гората, за която локалните споделят, че е извънредно гъста и мъчно проходима. Издирването ще продължи през цялата нощ.

От Министерство на вътрешните работи разпространиха известие, че  полицията издирва Мартин Стоянов Трифонов /21 г./ от град Сливен  във връзка с осъществено тежко престъпно закононарушение в региона на село Сотиря, Сливенска област. 

``
реклама

Те разгласиха и фотография на Трифонов от преди време. 





Хората, които имат информация за търсения, могат да алармират на тел. 112 или в  най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.

Жителите на село Сотиря са потресени и желаят да оказват помощ при издирването на причинителя на тежкото престъпно действие.„ Наистина е шокиращо за хората в селото. Това, което виждам, е че са се организирали пожарна, полиция, военна полиция, горски, хеликоптери, „ Гранична полиция ”. Извършителят не е гражданин на Сотиря. Версиите са доста. Цялото село е блокирано сега ”, изясни кметът на селото Димчо Георгиев.

Извършителят е прочут с голям брой домови обири. Сплашвал е локални поданици с револвер. След закононарушението той е изтрил профила си във Фейсбук. Момчето е било стеснително, не общувало с хора. Цялото село е блокирано сега. Местността е гориста, има неприятни сектори, където може да се укрие. Починалото дете е посещавало локалната детска градина и се готвило да стартира учебно заведение.

„ От доста години живее тук. Може би цялостен живот е живял тук. Знам, че е заплашвал децата ни на центъра на селото. Издирван е за доста обири. Лежал е в пандиза за обири ”, споделя локален гражданин.

„ Заплашвал е децата в селото. Размахвал е ножове и палки. Два-три дни по-късно го видях като минава около нас и даже го бих за това, че заплашва децата. Познат ни е с кражби и други сходни действия, само че не чакахме да направи нещо сходно. Преди две години или предишното лято, може би, излезе от пандиза точно поради обири ”, разяснява различен локален гражданин на Сотиря.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР