Полицията и прокуратурата в Стара Загора дават съвместен брифинг по

...
Полицията и прокуратурата в Стара Загора дават съвместен брифинг по
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Разследващите в Стара Загора: Заканите с убийство са отправени два дни преди насилието над момичето

Полицията и прокуратурата в Стара Загора дават взаимен брифинг по случая с нападнатото и обезобразено 18-годишно момиче. В брифинга вземат участие Дичо Атанасов - областен прокурор на Стара Загора, Таня Димитрова - областен прокурор, Лазар Христов - шеф на ОД на МВР-Стара Загора и наблюдаващият прокурор по делото.

Заканите с ликвидиране са отправени два дни преди упражненото принуждение, което е станало посредством интернет приложение. На 24 юни обвиненият е изпратил известие с текст „ Направо те умъртвявам ”. На 25 юни известието гласяло „ Ще ти закача главата ”. На идващия ден е осъществено насилието, оповестиха раязследващите.

На 26 юни към 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с голям брой порезни рани и щедро кръвотечение. Момичето е било настанено в болница без заплаха за живота, разясни старши комисар Лазар Христов, шеф на ОД на МВР-Стара Загора.

" По моя самодейност през днешния ден организирах среща с майката на потърпевшото момиче. Тя се съгласи, организирахме близо един час диалог с нея. Заявих и нашата кардинална позицията към нулева приемливост към прояви на принуждение. Наблюдаващите прокурори ще положат оптимални старания за събиране на доказателства за предивяване на обвиняване, което подхожда на тежестта на закононарушението ", съобщи районният прокурор Таня Димитрова.

Тя акцентира, че е формирано досъдебно произвеждане за междинна телесна щета против Георги Николаев, упрекнат за нападението. Той към този момент два пъти е осъждан за сходни закононарушения, добави комисар Христов.

Гледайте онлайн тук и на.




Тази заран беше задържан мъжът, нападнал и обезобразил с макетен нож младото момиче от Стара Загора. Той е арестуван за 72 часа, поради закани за ликвидиране. Огромна вълна от отвращение провокира фактът, че причинителят е на независимост и зверството е несъмнено като лека телесна щета. Момичето е с 400 шева и строшен нос. Последствията от действието в началото са окачествени като междинна, а по-късно - като лека телесна щета, а Георги Николаев беше пуснат на независимост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР