Полицията и Общината в София започнаха проверки във връзка със

...
Полицията и Общината в София започнаха проверки във връзка със
Коментари Харесай

Засилени полицейски проверки в „Студентски град“


Полицията и Общината в София започнаха инспекции във връзка със студентския празник. От Столична дирекция на вътрешните работи обясниха пред БНР, че през целия месец декември полицейското наличие ще бъда засилено поради многото празнични дни.

Екипи на полиция та и Столичната община ще ревизират местата, на които се допуска, че може да има скупчване на хора поради днешния празник 8 декември. Специално внимание ще бъде обърнато на „ Студентски град “.

От Министерство на вътрешните работи ще наблюдават и за водачи на коли, които са в нетрезво положение или за скупчване на хора. Проверки ще има обичайно и в градския превоз, изясни Красимира Стоядинова от Столична дирекция на вътрешните работи:

„ Ежедневно се правят инспекции в транспортните средства на градския превоз и по публичните места в столицата. Във връзка с празниците, Столичната дирекция на вътрешните работи е подхванала ограничения и ще се усили и полицейското наличие в София, респективно и контролът ще бъде повишен “.

Засилените инспекции започнаха най-активно след налагането на ограничаващите ограничения от министъра на опазването на здравето и случаите, в които пред търговски обекти в София бяха засечени съществени опашки и скупчване на хора.

През целия месец декември инспекции те ще продължат, изясняват още от Столична дирекция на вътрешните работи. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР