Полицията едва днес отне шофьорската книжка и връчи забрана да

...
Полицията едва днес отне шофьорската книжка и връчи забрана да
Коментари Харесай

Обвиняемият за катастрофата с Ферарио Спасов пред bTV: Голяма трагедия, съжалявам

Полицията едвам през днешния ден лиши шофьорската брошура и връчи възбрана да напуща страната на мъжа от Лясковец, който е обвинен по делото за злополуката, при която почина Ферарио Спасов. През нощта полиция претърси дома му за владение на нелегално оръжие след изявления в медиите. Незаконни движимости обаче не са открити.

24-годишният Начо Пантелеев получи призовка за връчване на постановленията малко преди обед. Той разяснява случилото се пред bTV.

Снимка: bTV

На излизане от полицията Пантелеев наруши мълчанието:

Трагедия огромна.

Съжаляваш ли за случилото се ?

Съжалявам.

Той и юристът му се явиха в районното полицейско ръководство във Велико  Търново.

Борислав Сарафов привиква наблюдаващия прокурор, с цел да даде пояснение за решението си

„ Физически свидетелството за правоуправление е в нас и ще бъде предадено в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи “, сподели Венцислав Фоти, юрист на Начо Пантелеев.

Пантелеев е с повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност вследствие на загуба на надзор над управлявания от него автомобил на влажен път. А от през днешния ден и с две забрани към влязлата в действие още през вчерашния ден мярка „ подписка “.

„ Бяха връчени две постановления. С едното се постанова възбрана на Начо Пантелеев да напуща рамките на Република България, с второто му се лишава свидетелството за ръководство на МПС, защото му е повдигнато обвиняване по сегашно наказателно произвеждане за причиняване на гибел по несъобразителност “, изясни Венцислав Фоти.

Отиде си един извънредно добър човек, сподели някогашният помощник на Ферарио Спасов

Към днешна дата против Начо от Лясковец има формирани две наказателни постановления – за злополуката, при която почина Ферарио Спасов и за владеене на марихуана за персонална приложимост от преди месец. Не е осъждан.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР