Полицията е разбила група измамнички от Украйна, взели на мушка

...
Полицията е разбила група измамнички от Украйна, взели на мушка
Коментари Харесай

Удар! Разбиха група украински измамнички, обирали наивни баби

Полицията е разрушила група измамнички от Украйна, взели на мушка наивни баби в Монтанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
На 28 септември 74-годишна ломчанка се оплакала, че предходния ден три непознати дами отишли в дома й. Те се примолили на бабата да ги пусне да си налеят топла вода. Измамничките по този начин забаламосали старицата, че незабелязоно й взели всички спестявания, които възлизали на 1 500 лв.. Парите били скрити в чекмедже на нощното шкафче в спалнята на къщата й.
Оказало се, че дамите са част от групата, която обрала и друга баба от близкото село Пишурка предходната седмица. Както BulNews.bg заяви, 5-има души измамили 77-годишната жена и отмъкнали 100 лв., намиращи се в кухненски долап.
След следствие измамничките са хванати. Оказало се, че те са гражданки на Украйна с букви Л.Р., Е.К. и Н.Р. Жените създали признания за осъществените обири, като Н.Р. е върнала откраднатите суми. Л.Р. и Е.К. са арестувани в ареста на Лом за 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР