Полицията е провела две специализирани акции във Врачанско вчера, съобщиха

...
Полицията е провела две специализирани акции във Врачанско вчера, съобщиха
Коментари Харесай

Ударно следят за нарушения във Врачанско

Полицията е провела две профилирани акции във Врачанско през вчерашния ден, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
За времето от 10 до 17 часа в Козлодуй е извършена профилирана интервенция за: попречване, секване и откриване на правонарушения, определяне и задържане на причинители на противоправни действия, оказване влияние върху държанието на водачите, ръководещи след приложимост на алкохол, груби нарушавания на разпоредбите за придвижване. Проверени са 17 коли и 25 души. Констатирани са 8 нарушавания.
Вчера във Враца и селата Паволче, Челопек, Згориград, Лиляче, Бели извор, Власатица, Веслец, Нефела и Костелево е извършена профилирана полицейска интервенция за определяне на малолетни и малолетни лица в и към нощните увеселителни питейни заведения. Извършени са инспекции за съществуване на артикули без акцизен бандерол, повишение възприятието за сигурност на жителите, противопоставяне на битовата престъпност, превантивни ограничения против закононарушения от всевъзможен тип. Проверени са 19 души, 10 коли и 2 питейни заведения. Установени са 6 нарушавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР