Полиция спаси самоубиец и го закара в лудница в Бургас9

...
Полиция спаси самоубиец и го закара в лудница в Бургас9
Коментари Харесай

Изоставен любовник се барикадира и си ряза гърлото

Полиция избави самоубиец и го закара в лудница в Бургас
9 часа го уговаряли да излезе

Пиян мъж от квартал “Меден рудник ” в Бургас се барикадира в дома си и съобщи, че ще се самоубие. Той позвънил в 0,39 ч през вчерашния ден в полицията и оповестил, че ще постави завършек на живота си, тъй като го е изоставила приятелката му. След това почнал да крещи и да хвърля предмети от балкона, което предиздвикало комшиите му от блок 457 също да затрупат с позвънявания телефон 112.

37-годишният бургазлия схванал, че е станал център на внимание, сграбчил бутилка, разрушил я в главата си и с парче от нея опитал да си пререже гърлото. След това седнал на външното тяло на климатика и декларирал, че ще скочи от третия етаж, в случай че не се появи някогашната му другарка, с цел да я види.

Полицаи и психолози почнали договаряния с кандидат-самоубиеца. Близо 9 часа те го уговаряли да се успокои и да излезе пред блока. Около 9 ч. най сетне експертите от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи постигнали триумф и драмата завършила без жертви.

Разбрало се, че мъжът от няколко месеца пиел антидепресанти поради тежка любовна тъга. Когато обаче смесил медикаментите със доста количество алкохол, станал нападателен. Закаран е за прегледи и освидетелстване в Центъра по психологично здраве в Бургас.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР