Полицейското управление в Ромеовил заяви в четвъртък в публикация в

...
Полицейското управление в Ромеовил заяви в четвъртък в публикация в
Коментари Харесай

1 член на семейството, убит в предградията на Чикаго, е бил във връзка със заподозрения за стрелба, казва полицията

Полицейското ръководство в Ромеовил съобщи в четвъртък в обява в X, по-рано известна като Twitter, че детективите са открили, че Хюи и Бартоломей „ са имали връзка дружно ” и че и Ролон, и Паломо са знаели за това.

Полицията сподели, че тяхното следствие е съвсем завършило и „ доказателствата демонстрират, че Паломо е знаел авансово за желанието на Хюи младши да извърши убийствата, е взел участие в планирането и е откарал транспортното средство до мястото на престъплението. "

Полицията сподели, че „ цифровите доказателства " демонстрират, че транспортното средство е пътувало от вкъщи на Хюи и Паломо в Стриймууд, Илинойс, до дома на жертвите в Ромеовил, на към 35 благи (56 километра) и по-късно назад в Стриймууд „ по времето, когато са осъществени убийствата “. е влезнал още веднъж в транспортното средство по време на това шофиране, сподели полицията.

Чикаго Трибюн заяви в четвъртък, че полицейски бюлетин от Ромеовил от 17 септември, получен посредством искане за открити записи, показва Хюи като заподоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР