Полицейското управление на Бевърли Хилс е започнало разследване на съобщения

...
Полицейското управление на Бевърли Хилс е започнало разследване на съобщения
Коментари Харесай

Полицията разследва генерирани от изкуствен интелект голи снимки на ученици в Бевърли Хилс

Полицейското ръководство на Бевърли Хилс е почнало следствие на известия за възпитаници, които вършат подправени голи фотоси на свои съученици в приблизително учебно заведение, представител на града сподели сряда.

Кийт Стърлинг, заместител градски шеф на Бевърли Хилс, сподели, че отделът проверява възпитаници в Beverly Vista Middle School, които съгласно управляващите са употребявали принадлежности за изкуствен интелект, с цел да основат изображенията и по-късно да ги споделят с други студенти.

Училищните чиновници бяха известени за „ генерираните от AI голи фотоси “ на възпитаници предходната седмица, сподели регионалният шеф в писмо до родителите.

Ученици и родители споделиха пред NBC News, че се опасяват да вървят на учебно заведение или да изпратят децата си на учебно заведение след случая, който следва поредност от сходни случаи на голи фотоси, генерирани от AI, в гимназии по целия свят. Появата на усъвършенствани и налични приложения и стратегии, които „ събличат “ или „ голи “ фотоси, по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР