Полицейско като на кино завърши с много ударени коли, трима

...
Полицейско като на кино завърши с много ударени коли, трима
Коментари Харесай

Над 20 ударени коли, трима пострадали и арест за нарушителя при гонка в София

Полицейско като на кино приключи с доста ударени коли, трима потърпевши и арест за нарушителя, предава БТВ.

Всичко стартира, когато лек автомобил не стопира за полицейска инспекция край Владая. Започва гонене по време, на което над 20 автомобила са ударени. В някои от тях са пътували деца.
 След гонене с полицията на Автомагистрала Тракия жена е в тежко положение След гонене с полицията на Автомагистрала " Тракия " жена е в тежко положение
Жена е в съществено положение, потърпевша при злополука породена от водач, който се опита да избяга на полицията на автомагистрала " Тр...

По свидетелски разкази повече от половин час водачът дезертьор се пробва да избяга на униформените. Карал е с над 150 км/ч. по столичните булеварди. Гонката приключва към 16:30 ч. с преден конфликт на ул. „ Опълченска “. Шофьорът дезертьор се удря в джип, а в него се забива рейс на градския превоз.

Движението в региона беше блокирано над 3 часа. Очевидци разясняват, че са станали очевидци на екшън сцена като по филмите – колите били разбутани като кегли са боулинг. По думите им по знамение няма тежко потърпевши, тъй като бягащият водач минал няколко пъти на алено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР