Полицейският офицер Уейн Кузънс се е признал за виновен за

...
Полицейският офицер Уейн Кузънс се е признал за виновен за
Коментари Харесай

Убиецът на 33-годишната Сара Еверард се призна за виновен

Полицейският офицер Уейн Кузънс се е признал за отговорен за убийството на 33-годишната Сара Еверард, която изчезна на 3 март тази година в Южен Лондон, написа Би Би Си.

Четири дни по-късно полицията откри натрупа на Еверард, а по случая беше арестуван 48-годишен полицейски чиновник, който беше упрекнат в похищение и ликвидиране.

По време на правосъдно съвещание по делото Кузънс се е признал за отговорен, като се чака той да получи своята присъда на 29 септември.

Прокурорът Том Лидъл е декларирал в съда, че подсъдимият и Еверард са били „ изцяло непознати “.

В залата са участвали и петима членове на фамилията на жертвата, които са чули онлайн признанията на Кузънс, който твърди, че по времето, когато се е случило убийството, е имал проблеми с тайфа източноевропейци, които са заплашвали него и фамилията му.

По негови думи те са желали да „ достави “ друго момиче, откакто няколко седмици по-рано не е съумял да заплати задоволително за услугите на продажница.

Кузънс е декларирал, че е предал Еверард на трима мъже с микробус някъде в графство Кент, към момента жива и невредима и не знае какво се е случило с нея по-късно.

Според неговия бранител признанията на обвинения „ съставляват същинско самопризнание за виновност и разкайване за стореното и той е подготвен да носи тази тежест до края на живота си, както заслужава “.

Историята на Сара Еверард възобнови дебата за сигурността на дамите и половото принуждение освен във Англия, само че и по света.

Бяха проведени голям брой митинги както в Лондон, по този начин и в други градове в Обединеното кралство, против насилието, учредено на сексуален симптом. Стигна се до конфликти сред протестиращите и силите на реда, а единствено във вечерта на един от митингите, четири демонстрантки бяха отведени в ареста.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР