Полицейските действия били предприети от служители на Криминална полиция в

...
Полицейските действия били предприети от служители на Криминална полиция в
Коментари Харесай

Жена от Ихтиман бе задържана за купуване на гласове

Полицейските дейности били подхванати от чиновници на Криминална полиция в ОД на МВР-София и Районно управление-Ихтиман за осъществяване на инспекция по получена информация.

В хода на акцията бил тестван частен адрес в Ихтиман, където под легло в спалнята са открити и конфискувани 10 персонални карти, шест банкови карти на поданици на града, трудова брошура, бележник с изписани имена с вписани разнообразни суми против всяко от тях и тефтерче с други документи.

Обитателката на адреса е арестувана за 24 часа и по случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на първичните дейности по следствието е открито, че поставяйки своите „ клиенти “ в изискванията на цялостна взаимозависимост, 40-годишната жена е оказвала напън върху тях да упражнят правото си на глас за избрана политическа партия.

Това удостоверили в снетите им сведения и всички притежатели на откритите персонални карти. Основната скица, прилагана от арестуваната при реализиране на незаконната й активност, била, при заемането на парични суми да задържа като залог персоналните и банковите карти на потърсилите я за финансова помощ жители.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР