Полицейски служители установиха и задържаха за по-малко от два часа

...
Полицейски служители установиха и задържаха за по-малко от два часа
Коментари Харесай

Задържаха млада жена за кражба на голяма сума пари от частен дом в Шуменско

 Полицейски чиновници откриха и задържаха за по-малко от два часа причинител на кражба на близо 32 000 лв. от частен дом в село Иваново.

Сигнал за кражбата е получен в полицейското ръководство във Велики Преслав малко след 15:30 часа през вчерашния ден. По данни на 40-годишния притежател паричната сума – 31 600 лв. и 300 евро изчезнала малко преди да се прибере в дома си.

Установил, че било счупено стъкло на един от прозорците. На място незабавно пристигнали полицейски екипи. Криминалисти от полицейското ръководство и сътрудниците им от регионалната дирекция направили заградителни мероприятия в селото.

Извършените процесуални дейности дали резултат, час и половина по-късно създателят на кражбата, 24-годишна локална жителка е открита и арестувана. Цялата парична сума е открита в нея. Случаят е докладван на дежурен прокурор в прокуратурата във Велики Преслав.

Криминално проявената с обири 24-годишна жена е арестувана за период до 24 часа в полицейското ръководство в града. Работата по формираното досъдебно произвеждане за закононарушение по член 195 алинея 1 т.3 вр. с член 194 алинея 1 от Наказателен кодекс продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР