Полицейски патрул ще бди пред дома на обвинения в хулиганство

...
Полицейски патрул ще бди пред дома на обвинения в хулиганство
Коментари Харесай

Полицейски патрул пази денонощно Венци Боксьора

Полицейски патрул ще бди пред дома на обвинявания в безчинство Венци Боксьора, откакто съдът го пусна за повторно от ареста. В Световрачене, Войнеговци и Нови Искър - местата, където хората треперят от Венцислав Дамянов, ще има засилено полицейско наличие, написа " Труд ".

Преди дни той беше пуснат от килията, тъй като магистратите не можели да постановят нова мярка за неотклонение, защото към момента била в действие преходната - “домашен арест”. Прокуратурата разгласи, че ще стачкува решението на съда.

Преди две седмици Венцислав Дамянов напусна ареста, само че в сряда вечер беше още веднъж арестуван в дома си във Войнеговци при профилирана акция на Столична дирекция на вътрешните работи. В дома му бяха открити опиати, а предоставената на прокуратурата флашка със запис на побой му докара още едно обвиняване.
свързани новини3267на 09.10.202122739на 09.10.2021
Шефът на Второ РПУ се елементарни преди дни с поста си, поради безучастие по случая с Дамянов. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров разяснява, че има данни, че Боксьора е защитаван от полицията като очевидец.

Преди 3 година той беше арестуван за опиати, само че пуснат, откакто даде показания против сина на Йоско Костинбродски - Иван.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР