Полицейски патрул е засякъл във Велико Търново депутата от Продължаваме

...
Полицейски патрул е засякъл във Велико Търново депутата от Продължаваме
Коментари Харесай

Засякоха депутат от ПП зад волана на нерегистриран автомобил във Велико Търново

Полицейски патрул е засякъл във Велико Търново депутата от „ Продължаваме промяната “ и зам.-председател на парламентарната комисия по правни въпроси Милен Матеев да ръководи нерегистриран автомобил. На 10 януари преди обяд националният фаворит бил спрян за инспекция на бул. „ България “ в остарялата столица. Униформените незабавно открили, че има неправда с регистрацията на возилото, споделя „ Труд “.

„ Това се случи на кръстовището под КАТ. Бях зад кормилото на автомобил, който преди малко бях купил. Нелепата обстановка се разигра, до момента в който отивах към КАТ, с цел да го записвам. Колата е „ Смарт “, 2014 година, взех я на остаряло. Докараха ми я от автокъща във Варна “, описа Милен Матеев.

Народният представител, който е правист, показа още, че колата е пристигнала от морската столица във Велико Търново на личен ход.

„ Колата беше с номера, взех документите, качих се и потеглих към КАТ. Когато ме стопираха служителите на реда, се оказа, че номерата са краткотрайни, които могат да се употребяват само от компанията продавач. Не знаех, че има краткотрайни номера, които не са свързани с автомобила. Заради това породи казуса, само че всичко беше изяснено и колата към този момент е записана “, съобщи още Милен Матеев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР