Полицейски екипи откриха и задържаха млад мъж предизвикал катастрофа ,

...
Полицейски екипи откриха и задържаха млад мъж предизвикал катастрофа ,
Коментари Харесай

Задържаха мъж, убил с микробуса си човек на пътя край Пазарджик и избягал

Полицейски екипи откриха и задържаха млад мъж провокирал злополука, при която е умрял пешеходец на пътя сред град Ветрен и Пазарджик, и е избягал от местопроизшествието, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов.

В първия ден от Новата година в полицейското ръководство в Септември бил получен сигнал от околните на 46-годишния Георги Х. Притеснени те съобщили, че чествали Новата година в къща във Ветрен. Техният непосредствен излязъл извън да се разноски и повече не се върнал.

За издирването на изчезналия били мобилизирани оперативни екипи криминалисти и униформени служители на реда. Около 20ч. в региона на пътя Ветрен-Пазарджик един от полицейските екипи разкрил мъртвец на мъж в храстите край пътното платно.

При осъществения оглед станало ясно, че трупът е на изчезналия мъж. Тялото било превозено за аутопсия в Съдебна медицина - Пазарджик. Всички следи обаче показвали, че на мястото е станал пътен случай. На втори януари бил осъществен и още един оглед, конфискувани били следи и улики от местопроизшествието.

В резултат на непрестанна работа на проверяващите, за по-малко от денонощие била открита самоличността на причинителя на тежката злополука. Оказало се, че това е 28-годишният Николай Н. от септемврийското село Славовица, който е бил арестуван. Открит е и управлявания от него микробус " Мерцедес ", по който криминалистите разкрили следи от тежкия удар.

С разпореждане на прокурор от окръжна прокуратура в Пазарджик срокът на ареста на арестувания Николай Н. е избран на 72 часа. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР